Pučko otvoreno učilište Ogulin.

Možda Vam se svidi

Image Alt

Pučko otvoreno učilište Ogulin

  /  Vijesti   /  VIDEO PORUKA IGRA KOLO 2020.

VIDEO PORUKA IGRA KOLO 2020.

Kako bi cjelokupnoj javnosti donijeli, u prvotno planiranom razdoblju od 05. do 07. lipnja 2020. godine, donijeli duh 24. Smotre izvornog folklora Karlovačke županije Igra kolo 2020. i predanost njezinih čuvara prošlosti i kulturne baštine Karlovačke županije pozivamo Vas da Pučkom otvorenom učilištu Ogulin pošaljete kratki video zapis na kojem će se nalaziti jedan ili više (ovisi o mogućnostima) članova Vašeg Društva.

U nastavku teksta donosimo kratke upute za snimanje video poruke.
– Kameru okrenuti horizontalno.
– Osoba koja se nalazi na video poruci mora biti obučena u narodnu nošnju ili dio iste.
– Poruka mora sadržavati kratku poruku “Pozdrav iz “naziv Vašeg mjesta”! ili neki primjereni tekst/stihove/pjesmu u skladu s predloženim.
– Trajanje video poruke maksimalno 30 sekundi.
– Potpisana izjava o Zaštiti osobnih podataka.
Sve dostavljene video poruke montirat će se u jednu koja će biti prikazana 05. lipnja 2020. godine. Video će biti dostavljen i svim sudionicima koji će biti pozvani u isto vrijeme objaviti ga putem svojih službenih kanala. Video će biti dostavljen i medijima kao i objavljen putem službenih stranica i kanala organizatora. Na ovaj način želimo očuvati Smotru izvornog folklora Karlovačke županije Igra kolo i uvesti nove digitalne metodologije kojima se čuva neprocjenjiva kulturna baština Karlovačke županije.
Ujedno, ukoliko posjedujete video snimke ili fotografije ili zanimljivosti o Vašem kraju, običajima, a koje bi htjeli da kao organizator objavimo na službenoj stranici manifestacije Igra kolo slobodno ih dostavite putem elektronske pošte na adresu igrakolo2020@gmail.com ili kompresirane datoteke putem servisa WeTransfer najzad do 29. svibnja 2020. godine. Za objavljivanje fotografija ili video snimaka molimo Vas da posjedujete autorska prava. Za sve upite slobodno nazovite +385 47 522 257 radnim danom od 7:00 do 15:00 sati.

Nadamo se da ćete se u što većem broju odazvati na naš poziv. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju i molimo sve da se pridržavate Odluka i naputaka a u cilju prevencije širenja koronavirusa (COVID-19).

Skip to content