Pučko otvoreno učilište Ogulin.

Možda Vam se svidi

Image Alt

Obrazovanje

  /  Obrazovanje

Strategija obrazovanja, njeni prioriteti i ciljevi temelje se na načelu cjeloživotnog učenja, potaknutog činjenicom da se količina novoga znanja povećava velikom brzinom, pa znanja stečena u tradicionalnom obrazovnom sustavu zastarijevaju i nisu dostatna potrebama pojedinca i društvene zajednice, stoga Učilište ima zadaću stvaranja sustavnih obrazovnih programa za potrebe građana Ogulina i šire.

 

» poboljšanje obrazovne strukture stanovništva
» trajno osuvremenjivanje sadržaja i metoda obrazovanja na svim razinama obrazovnog sustava
» razvijanje temeljnih kompetencija
» uspostava sustava vrednovanja i samovrednovanja kvalitete procesa i rezultata obrazovanja

 

Vodič za polaznike obrazovnih programa Pučkog otvorenog učilišta Ogulin

Anketni upitnik za vrednovanje programa obrazovanja Pučkog otvorenog učilišta Ogulin

 

Vaše prijedloge možete uputiti putem elektroničke pošte na adresu prijedlozi@ogulin-uciliste.hr i/ili pisanim putem na adresu Pučko otvoreno učilište Ogulin, Trg Petra Stipetića 1, 47300 Ogulin.

Vaše prigovore možete uputiti putem elektroničke pošte na adresu prigovori@ogulin-uciliste.hr i/ili pisanim putem na adresu Pučko otvoreno učilište Ogulin, Trg Petra Stipetića 1, 47300 Ogulin.

 

 

 

ALUMNI KLUB PUČKOG OTVORENOG UČILIŠTA OGULIN

Alumni klub Pučkog otvorenog učilišta Ogulin pokrenut je. sa sljedećim ciljevima: očuvanje tradicije Pučkog otvorenog učilišta Ogulin, promicanje ugleda Pučkog otvorenog učilišta Ogulin u Hrvatskoj i u inozemstvu, skrb za razvitak i napredak Pučkog otvorenog učilišta Ogulin, njegovanje etičnosti među polaznicima, izgradnja i jačanje veza i suradnje između bivših polaznika i Pučkog otvorenog učilišta Ogulinu, poticanje i uspostava veza i suradnje Pučkog otvorenog učilišta Ogulin i sličnih obrazovnih, razvojnih i istraživačkih institucija u Republici Hrvatskoj i u svijetu, suradnja s poslodavcima i ostalim pravnim oblicima u kojima rade bivši polaznici Pučkog otvorenog učilišta Ogulin i njegovih prethodnika te uspostava i razvijanje suradnje sa sličnim klubovima u Hrvatskoj i inozemstvu. Članovima Alumni kluba mogu postati bivši polaznici koji su završili obrazovni program u Pučkom otvorenom učilištu Ogulin. Pozivamo Vas da se pridružite Alumni klubu Pučkog otvorenog učilišta Ogulin ispunjavanjem pristupnice.

Skip to content