Pučko otvoreno učilište Ogulin.

Možda Vam se svidi

Image Alt

OCD INKUBATOR

  /  OCD INKUBATOR

Na temelju Strateškog plana Pučkog otvorenog učilišta Ogulin 2018. – 2022., a u sklopu Prioriteta 1. Obrazovanje, Cilj 1., 5. i 6. i Prioriteta 2. Kultura, Cilj 1., 2. i 5., planirano je pokretanje novog programa Pučkog otvorenog učilišta Ogulin OCD INKUBATOR. OCD INKUBATOR, prvi je informativni program za organizacije civilnog društva s područja Grada Ogulina pokrenut u Pučkom otvorenom učilištu Ogulin, Trg Petra Stipetića 1, Ogulin. Od 18. svibnja 2020. godine uslugu informiranja predstavnici organizacija civilnog društva će moći dobiti od ponedjeljka do petka u vremenu od 07:00 do 15:00 sati putem elektronske pošte na adresu pouogulin@ogulin.hr  kao i putem online sastanaka (ZOOM meating). Na službenoj stranici POU Ogulin bit će izrađeno posebna podstranica OCD INKUBATOR na kojoj će se nalaziti informacije o programu i sadržaj koji je proveden.
Program OCD INKUBATOR provodit će Pučko otvoreno učilište Ogulin u suradnji sa stručnim suradnicima, a u skladu sa specifičnosti zadane tematike (primjer: financiranje, kultura, sport, promidžba i vidljivost…).

Cilj OCD INKUBATORA je pružiti organizacijama civilnog društva s područja Grada Ogulina informacije, edukacije i savjetodavne usluge koje su im potrebne i zanimljive. Specifični ciljevi su:
– Edukacija članova OCD-a (primjer Pisanje poslovnog plana, 

– Osnove javnog nastupa, Organiziranje sastanka/skupštine)
– Informiranje o načinu i mogućnostima financiranja
– Stvaranje mreža i međunarodno povezivanje
– Kreiranje i realiziranje zajedničkih cross-sektorskih projekata
– Istraživanje i izrada statističkih podataka
– Razvoj volonterstva i tolerancije
– Izrada Strateškog plana djelovanja OCD-a za razdoblje 2021.-2025.

Ciljana skupina: Organizacije civilnog društva s područja Grada Ogulina

Projekt potiče volonterstvo i toleranciju te usmjerava OCD-e da iskoriste mogućnosti koje im nude različiti nacionalni i europski programi. Omogućenim pristupom informacijama OCD-i će moći aktivno sudjelovati u zajednici, aplicirati na postojeće pozive i natječaje, pristupiti mjestu ili događaju koje ih zanimaju, educirati se te pratiti teme i informacije koje ih zanimaju i koje su im potrebne.

Za sve upite slobodno se obratite svakim radnim danom od 7:00 do 15:00 sati putem telefona na broj +385 47 522 257 ili putem elektronske pošte na adresu pouogulinr@ogulin.hr.

Vijesti

Skip to content