Pučko otvoreno učilište Ogulin.

Možda Vam se svidi

Image Alt

Pučko otvoreno učilište Ogulin

  /  Općenito   /  PRIPREME ZA DRŽAVNU MATURU – MATEMATIKA

PRIPREME ZA DRŽAVNU MATURU – MATEMATIKA

U sklopu Pučkog otvorenog učilišta Ogulin možete upisati kontinuirane pripreme za državnu maturu za predmet matematika, viša i niža razina, a koje traju sve do prvih ispita državne mature. Pripreme se održavaju u radnim danima poslijepodne te subotom prijepodne.
Trajanje:
Matematika viša razina – 60 sati
Matematika niža razina – 40 sati
Cijena edukacije:
Matematika viša razina – 1.657,59 kn/220 eura, uključeni materijali
Matematika niža razina – 1.365,21 kn/180 eura, uključeni materijali
Tečaj konverzije 1 euro = 7,53450 kn
Mogućnost obročnog plaćanja do tri rate.
Materijali su usklađeni s Ispitnim katalogom iz matematike za državnu maturu 2022./2023.. Opći uvjeti prodaje, upisa i pohađanja edukacije Pripreme za državnu maturu i prijemne ispite sastavljeni su u skladu s važećim propisima Republike Hrvatske (Zakona o obveznim odnosima, Zakona o elektroničkoj trgovini, Zakona o zaštiti potrošača, Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR) i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka). Opći uvjeti obvezni su za: Pučko otvoreno učilište Ogulin kao izvođača nastave (u daljnjem tekstu: POU Ogulin) i za Polaznika ili Skrbnika ili Zastupnika (u daljnjem tekstu: Polaznik) koji ih činom potpisivanja Ugovora prihvaća.
Pripreme se održavaju u malim grupama kako bi svaki polaznik dobio individualiziran pristup sukladan predznanju i brzini učenja od strane kvalificiranih stručnih suradnika.
Prijave su otvorene do 12.12.2022. godine, kada će se održati prva edukacija za državnu maturu 2023., ili do popune grupe. Prijaviti se možete putem službene stranice www.ogulin-uciliste.hr. Pripreme će se održavati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Ogulin na adresi Trg Petra Stipetića 1, 47300 Ogulin.
Više informacija na obrazovanje@ogulin-uciliste.hr ili pozivom na broj +385 47 522 257.
Skip to content