Pučko otvoreno učilište Ogulin.

Možda Vam se svidi

Image Alt

Pučko otvoreno učilište Ogulin

  /  Općenito   /  PRIJAVE ZA MALU ŠKOLE ILUSTRACIJE GOSPOĐICE URE

PRIJAVE ZA MALU ŠKOLE ILUSTRACIJE GOSPOĐICE URE

Vrijeme je za puno petljanja kreativnih misli i još više zabave dok neki novi mali ili veliki ilustratori rade svoje prve korake u začuđujući i prekrasni svijet ilustracije. MALA ŠKOLA ILUSTRACIJE GOSPOĐICE URE kreće od sad! Pozivamo sve osnovnoškolce i srednjoškolce i one koji se tako osjećaju ili su samo odrasli i sanjaju o ilustriranju da kroz zabavan i dinamičan pristup kao polaznici nauče kako razmišljati kao superturbocool ilustrator prolazeći kroz razne vježbe za razvijanje kreativnosti. Usvajanje osnovnih znanja o ilustraciji i njenoj primjeni (knjige, časopisi, reklame…) prolazak kroz kreativni proces i rastezanje kreativnih vijuga; učenje osnovnih pojmova o medijima izražavanja, alatima i njihovom korištenju; rad na svojoj knjizi i kao završni rad uvezivanje i dovršavanje svoje knjige u formi silentbook-a, samo su neke od tema s kojima će se polaznici susresti.
Vrijeme prijava je od: 05.10.2022. – 20.10.2022.
Prijave na: e-mail: gospodicaura@gmail.com
Mjesečna cijena iznosi 250,00 kn/33,018 eura (tečaj konverzije 1 euro = 7,53450 kn), uključen materijal za rad.
Mala škola ilustriranja će se održavati u dvije grupe, jednom tjedno i vremenski će biti prilagođene dobnoj skupini: 1. djeca osnovnoškolskog uzrasta 2. srednjoškolski uzrast, mladi i odrasli
Vrijeme održavanja od 24.10.2022 – 22.12.2022. i 01.02.2022.-01.06.2022.
O voditeljici:
Ana Salopek nagrađivana je ilustratorica i autorica, vlasnica obrta za ilustraciju Gospođica Ura. Na međunarodnoj sceni ju zastupaju Illo Agency i Yeon Agency. Crta, piše, ponekad animira i jako se dobro zabavlja. Ilustrirala je niz knjiga i još podosta toga na što se može primijeniti ilustracija. Izlagala i u Hrvatskoj i inozemstvu, dobila neke nagrada, ambasadorica drveća i ptica po rođenju. Autorica je prve hrvatske dječje silentbook/tihe knjige “Što ako?” U izdanju Knjige u centru, koju je Hrvatski odbor za dječju knjigu, hrvatska sekcija IBBY-a nominirala za međunarodnu nagradu Silentbook contest: final destination Lampedusa 2023.
Skip to content