Pučko otvoreno učilište Ogulin.

Možda Vam se svidi

Image Alt

Pučko otvoreno učilište Ogulin

  /  OCD INKUBATOR   /  POZIVNICA OCD INKUBATOR ONLINE MEETING – PREDSTAVLJANJE POZIVA UMJETNOST I KULTURA ONLINE

POZIVNICA OCD INKUBATOR ONLINE MEETING – PREDSTAVLJANJE POZIVA UMJETNOST I KULTURA ONLINE

Poziv Umjetnost i kultura online usmjeren je na povećanje socijalne uključenosti osoba mlađih od 25 i starijih od 54 godine sudjelovanjem u kulturnim i umjetničkim aktivnostima putem interneta. Pozivom će se financirati aktivnosti pripreme i provedbe online participativnih umjetničkih i kulturnih aktivnosti usmjerenih na socijalno uključivanje pripadnika ciljanih skupina.
Poziv se provodi u okviru specifičnog cilja 9.i.1 Borba protiv siromaštva i socijalne isključenosti kroz promociju integracije na tržište rada i socijalne integracije ranjivih skupina, i borba protiv svih oblika diskriminacije.
Ovim putem pozivamo predstavnike organizacija civilnog društva (umjetničke organizacije, udruge koje djeluju u području kulture i umjetnosti) s područja Grada Ogulina i Općina Josipdol, Tounj, Plaški i Saborsko na online predstavljanje javnog poziva Umjetnost i kultura online, a koje će se održati u srijedu 20. svibnja 2020. godine s početkom u 18:00 sati putem ZOOM meetinga.
Tema: OCD Inkubator – Predstavljanje poziva Umjetnost i kultura online
Vrijeme: srijeda, 20. svibnja 2020., 18:00 sati
Meeting ID: 833 0843 7582
Password: 7rbUDe
Za sve upite možete se obratiti i svaki radni dan od 7:00 do 15:00 sati putem telefona na broj +385 47 522 257 ili putem elektronske pošte na adresu pouogulin@ogulin.hr.
Skip to content