Pučko otvoreno učilište Ogulin.

Možda Vam se svidi

Image Alt

Pučko otvoreno učilište Ogulin

  /  Općenito   /  POZIV ZA AUDICIJU PLESNI STUDIO POU OGULIN

POZIV ZA AUDICIJU PLESNI STUDIO POU OGULIN

Pučko otvoreno učilište Ogulin poziva sve zainteresirane na prijavu na audiciju za člana Plesnog studija POU Ogulin. Voditelji studija su educirani stručni suradnici Katarina Čavala i Toni Čavala iz Alegria – centar za ples i rekreaciju. Audicija za nove članove će se održati 4.9.2021. godine u 14:00 sati u Dvorani 1 (prvi kat, ulaz Trg Petra Stipetića, Ogulin). Svi prijavljeni trebaju pripremiti solo točku od 90 sekundi na glazbu po izboru, a na licu mjesta ćemo zajedno naučiti zadanu koreografiju. Prijaviti se mogu osobe s navršenih i starije od 12 godina. Program plesnog studija održavat će se subotom od 15:00 do 17:00 sati. Sudjelovanje u projektu je besplatno.
⭐️PROGRAM SVI PLEŠEMO⭐️
U sklopu Plesnog studija POU Ogulin nastavlja se i plesni program Svi plešemo namijenjen osobama s invaliditetom. Jer invaliditet nije zapreka za ples, invaliditet nije ograničenje. Invaliditet nas potiče na kreativnost da ono što izgleda kao prepreka ili nemogućnost za ples u smislu vještine pokreta postane poticaj za istraživanje u kojem uvijek nastane nešto zanimljivo, originalno i novo, a sve u skladu s mogućnostima. Program Svi plešemo održavat će se subotom od 16:00 do 17:00 sati. Program je besplatan za sve sudionike.
⭐️PRIJAVE⭐️
Za sve aktivnosti prijaviti se možete putem prijavnice*:
*Podaci prikupljeni kroz ovu prijavnicu koristit će se isključivo u svrhu evidencije polaznika i za informiranje istih o provođenja navedenih programa.
⭐️KONTAKT⭐️
Za više informacija slobodno kontaktirajte:
mobitel: +385 95 562 1394 Toni
e-mail: alegria.plesnaskola@gmail.com
Ostale programe Alegria – centar za ples i rekreaciju pronađite na službenim stranicama centra.
Skip to content