Pučko otvoreno učilište Ogulin.

Možda Vam se svidi

Image Alt

Pučko otvoreno učilište Ogulin

  /  Općenito   /  PONOSNI PARTNER KLUBA ZA MLADE OGULIN I UDRUGE TREĆE PROSTOR

PONOSNI PARTNER KLUBA ZA MLADE OGULIN I UDRUGE TREĆE PROSTOR

U sklopu projekta Održivost zajednice u očima mladih održana je radionica pod nazivom Snimi okolinu. Na radionici su mladi istražili načine na koje mogu progovoriti o izazovima s kojima se svakodnevno suočavaju u svojoj ulici, gradu, školi. Umjesto da čekamo da netko drugi nešto napravi za nas i prije nas, možemo i sami ispričati svoju priču i ostaviti trag. A priču ćemo naučiti ispričati kroz razne multimedijalne forme kao što su kratki film, reportaža, video esej, promotivni video, eksperimentalni film…
Cilj radionice je razbiti dosadu i pri tom nešto naučiti. Namijenjena je i onima koji se vole kreativno izražavati kao i onima koji bi to tek htjeli započeti. Na radionici ćemo ti predstaviti i digitalni priručnik s primjerima kreativnih tehnika i multimedijalnih alata pomoću kojih možeš razvijati svoje umjetničke afinitete.
U sklopu radionice sudionici su naučili:
– Što je održivost i zašto je važna za tvoju budućnost.
– Kako definirati problem u okolini i pravilno mu pristupiti.
– Kako ispričati priču kroz kratki film.
– Na koji način možemo razvijati svoje kreativne potencijale.
– Kako i gdje prikazati svoje radove.
Program radionice i predstavljanja digitalnog priručnika održava se u sklopu projekta Održivost zajednice u očima mladih koji udruga Trećeprostor provodi u partnerstvu s Pučkim otvorenim učilištem Ogulin, uz sufinanciranje Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.
Skip to content