Pučko otvoreno učilište Ogulin.

Možda Vam se svidi

Image Alt

Pučko otvoreno učilište Ogulin

  /  OCD INKUBATOR   /  ONLINE PREDSTAVLJEN POZIV UMJETNOST I KULTURA ONLINE

ONLINE PREDSTAVLJEN POZIV UMJETNOST I KULTURA ONLINE

U sklopu programa OCD Inkubator putem ZOOM online sastanka predstavljen je Poziv Umjetnost i kultura online. Poziv je 18. svibnja 2020objavilo Ministarstvo kulture, a usmjeren je na povećanje socijalne uključenosti osoba mlađih od 25 i starijih od 54 godine sudjelovanjem u kulturnim i umjetničkim aktivnostima putem interneta. Pozivom će se financirati aktivnosti pripreme i provedbe online participativnih umjetničkih i kulturnih aktivnosti usmjerenih na socijalno uključivanje pripadnika ciljanih skupina. Prihvatljivi prijavitelj je organizacija civilnog društva (umjetnička organizacija, udruga koja djeluje u području kulture i umjetnosti). Poziv se provodi u okviru specifičnog cilja 9.i.1 Borba protiv siromaštva i socijalne isključenosti kroz promociju integracije na tržište rada i socijalne integracije ranjivih skupina, i borba protiv svih oblika diskriminacije. Ukupni iznos bespovratnih sredstava iznosi 25.000.000,00 HRK. Udio financiranja po pojedinom projektu iznosi 100 % prihvatljivih troškova, od čega je 85 % osigurano iz sredstava Europskog socijalnog fonda, dok će obavezni udio nacionalnog sufinanciranja od 15 % osigurati Ministarstvo kulture iz Državnog proračuna Republike Hrvatske. Natječajna dokumentacija dostupna je na http://www.esf.hr/natjecaji/socijalno-ukljucivanje/umjetnost-i-kultura-online. Rok za podnošenje projektnih prijedloga je 31. prosinca 2020., odnosno do iscrpljenja financijske omotnice.

Za sve upite možete se obratiti svaki radni dan od 7:00 do 15:00 sati putem telefona na broj +385 47 522 257 ili putem elektronske pošte na adresu pouogulin@ogulin.hr. Prezentaciju predstavljanja poziva možete preuzeti OVDJE.

Kako bi program OCD Inkubator bio što učinkovitiji pozivamo sve organizacije civilnog društva s područja Grada Ogulina da ispune upitnik putem poveznice https://forms.gle/VzG5ndNLNbgdQLXi6
Skip to content