Pučko otvoreno učilište Ogulin.

Možda Vam se svidi

Image Alt

Pučko otvoreno učilište Ogulin

  /  Općenito   /  ODLUKA O NASTAVKU OBRAZOVNIH I KULTURNIH AKTIVNOSTI U PUČKOM OTVORENOM UČILIŠTU OGULIN

ODLUKA O NASTAVKU OBRAZOVNIH I KULTURNIH AKTIVNOSTI U PUČKOM OTVORENOM UČILIŠTU OGULIN

U skladu s Odlukom o izmjenama i dopunama Odluke o nužnim mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i sportskih i kulturnih događanja za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19, KLASA: 810-06/20-01/7, URBROJ: 511-01.30-82 od 18.05.2020. godine Pučko otvoreno učilište Ogulin od datuma 19.05.2020. godine nastavlja s provedbom obrazovnih i kulturnih aktivnosti u skladu s mjerom zabrane održavanja svih javnih događanja i okupljanja više od 40 osoba na jednom mjestu.
Odluka se odnosi na sve obrazovne (programi formalnog i neformalnog obrazovanja: Radionice robotike, Audicija za Plesni studio POU Ogulin, Spikeraj – mala škola dječjeg novinarstva, Kino klub POU Ogulin, Lutkarski studio POU Ogulin te ostale obrazovne i kulturne programe.
U cilju prevencije širenja koronavirusa (COVID-19), kako bismo dodatno zaštitili polaznike naših programa i zaposlenike, molimo sve za poštivanje postavljenih naputaka i korištenje zaštitnih sredstva u prostorima objekta Pučkog otvorenog učilišta Ogulin.

Zahvaljujemo svima na razumijevanju i molimo sve da se pridržavaju naputaka a u cilju prevencije širenja koronavirusa (COVID-19).

 

Odluku možete pročitati ovdje.

Skip to content