Pučko otvoreno učilište Ogulin.

Možda Vam se svidi

Image Alt

Pučko otvoreno učilište Ogulin

  /  Općenito   /  OBAVIJEST STRANKAMA I POLAZNICIMA PROGRAMA POU OGULIN

OBAVIJEST STRANKAMA I POLAZNICIMA PROGRAMA POU OGULIN

Jako je važno da i dalje budemo odgovorni i humani. Zbog sigurnosti stranaka i polaznika programa POU Ogulin i ostalih poduzete su mjere: prostori i oprema POU Ogulin svakodnevno se dezinficiraju, postavljeni su naputci, dezinfekcijska sredstva i barijere više mjesta u objektu te stručni suradnici vrše mjerenje temperature prilikom ulaska u objekt. Sve stranke i korisnike programa Pučkog otvorenog učilišta Ogulin molimo da prilikom ulaska i boravka u zgradi poštuju sve izrečene mjere, a radi prevencije širenja bolesti uzrokovane virusom COVID-19:

 1. Obvezno nošenje zaštitnih maski na pravilan način. Zaštitna maska mora prekrivati nos i usta. Ukoliko počnete osjećati vrtoglavicu ili umor poželjno je da napravite pauzu i uklonite masku te se u tom trenutku odmaknete od drugih polaznika. Također, određena medicinska stanja mogu vježbanje ili plesanje s maskom učiniti potencijalno opasnim, primjerice za osobe s respiratornim stanjima poput astme ili kroničnih plućnih bolesti, bolesti srca ili angine. Molimo vas da u tom slučaju svakako obavijestite stručnog suradnika ili voditelja ili trenera.
 2. Obvezno dezinficiranje ruku sredstvima postavljenim na ulazu u objekt.
 3. Obvezno dezinficiranje obuće na dezinfekcijskim barijerama na ulazu u objekt.
 4. Stručni suradnici svim polaznicima programa prilikom dolaska izmjerit će temperaturu. Korisnicima koji imaju povišenu tjelesnu temperaturu ili bilo koje druge znakove bolesti nije dozvoljen ulazak u objekt.
 5. Obvezno poštivanje udaljenosti od 2 metra.
 6. Obvezno nošenje dodatne obuće za programe koji se odvijaju u Dvorani 2. (plesni i sportski programi). Obuću u kojoj ste došli na trening ostavite u svlačionici i obujte svoje obuću za ples ili sport.
 7. Ograničen broj polaznika u skladu s naputcima i mjerama.
 8. Nakon predavanja ili plesa ili treninga molimo polaznike da se ne zadržavaju u prostorima dulje nego što je potrebno. Boravak u svlačionicama i prostorima za tuširanje treba svesti na nužni minimum.
 9. Obavijest roditeljima. Molimo vas da djecu dopratite do učionica ili svlačionica, pomognete im pri presvlačenju ako je to potrebno te ih uputite prema prostoru gdje će ih dočekati njihov voditelj ili trener. Nakon toga molimo vas da napustite prostor do završetka plesa ili treninga.
 10. Ukoliko ste u izolaciji ili samoizolaciji, ne izlazite van i ne ugrožavajte sebe i druge.
 11. Poštujmo ostale upute struke, odluke Vlade RH i Stožera.

Čuvajmo jedni druge.

Skip to content