Pučko otvoreno učilište Ogulin.

Možda Vam se svidi

Image Alt

Pučko otvoreno učilište Ogulin

  /  Općenito   /  ART & VINO CLAUDE MONET

ART & VINO CLAUDE MONET

Mislite da je nemoguće? Mi vam kažemo da je itekako moguće. Pridružite se slikarskoj zabavi ART & VINO i uz čašu vina i stručno vodstvo izradite jedno od remek djela svjetskih slikara.
Edukativno kulturno zabavni program ART & VINO zamišljen je kao slikarska zabava koja ne zahtijeva prethodno iskustvo u slikanju. Polaznici u suradnji sa stručnom suradnicom će replicirati zadano djelo: Polje pšenice, autor: Claude Monet, godina nastanka: 1881; Lavacourt, Francuska, stil: impresionizam, tehnika: akrilne boje, u opuštenoj atmosferi uz čašu dobrog vina.
četvrtak, 21.10. | 19:00 sati
petak, 22.10. | 18:00 sati
Učionica 3, ulaz Ulica Ivana bana Mažuranića, prvi kat
cijena: 100 kn + PDV, ukupno 125 kn
Voditeljica je Alenka Goldner Sučić. Materijal za radionicu osigurava organizator. Prijave putem online prijavnice https://forms.gle/z2TBujEWVi7YHAmX6 najzad do 21.10. do 12 sati.
Program će se održati za minimalno 10 prijavljenih sudionika. Zbog iznimne važnosti poštivanja epidemioloških mjera svi programi u sklopu 15. Tjedna cjeloživotnog učenja odvijat će se u skladu s izrečenim mjerama radi prevencije širenja bolesti uzrokovane SARS-CoV-2 virusom.
Skip to content