Pučko otvoreno učilište Ogulin.

Možda Vam se svidi

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije pranje i održavanje odjeće rublja i stolnog rublja u smještajnom objektu (VAUČER)

Image Alt

Obrazovanje

  /  Turizam i ugostiteljstvo  /  Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije pranje i održavanje odjeće rublja i stolnog rublja u smještajnom objektu (VAUČER)

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije pranje i održavanje odjeće rublja i stolnog rublja u smještajnom objektu (VAUČER)

0kn

O edukaciji

 

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije pranje i održavanja odjeće, rublja i stolnog rublja u smještajnom objektu provodi se redovitom nastavom u trajanju od 100 sati. Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u ustanovi u trajanju od 40 sati, a dijelom učenjem temeljnim na radu u smještajnim objektima različite vrste i kategorije u trajanju od 60 sati. U okviru vođenog procesa učenja i poučavanja predviđene su i vježbe u specijaliziranim prostorima ustanove gdje se kroz situacijsku i problemsku nastavu simuliraju uvjeti iz svijeta rada. Učenje temeljeno na radu integrirano je u program obrazovanja te se realizira izvan ustanove za obrazovanje odraslih u smještajnim objektima različitih vrsta i kategorija te obuhvaća izvršenje konkretnih radnih zadaća u stvarnim radnim kontroliranim uvjetima.
Trajanje programa: 100 sati
Uvjeti upisa: Posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 1 (Kvalifikacija stečena završetkom osnovnog obrazovanja)
Vještine koju polaznik usvaja programom 1. koristiti postupke održavanja različitih vrsta odjeće i rublja prema vrsti materijala 2. odabrati odgovarajuće sredstvo za pranje određene vrste odjeće, rublja i stolnog rublja smještajnog objekta prema vrsti materijala 3. održavati stolno rublje smještajnog objekta sukladno vrsti materijala 4. razvrstavati otpad u domaćinstvu smještajnog objekta na odgovarajući način 5. primijeniti protokole smještajnog objekta pri pranju i glačanju odjeće gostiju 6. primijeniti načela zaštite na radu u domaćinstvu smještajnog objekta.
Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije pranje i održavanja odjeće, rublja i stolnog rublja u smještajnom objektu
Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 331,81

Members

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

Total number of students in course:

Skip to content