Pučko otvoreno učilište Ogulin.

Možda Vam se svidi

Image Alt

OBAVIJEST STRANKAMA I KORISNICIMA PROGRAMA POU OGULIN

  /  OBAVIJEST STRANKAMA I KORISNICIMA PROGRAMA POU OGULIN
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.

OBAVIJEST STRANKAMA I KORISNICIMA PROGRAMA POU OGULIN

U skladu s Odlukom o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja KLASA: 810-06/20-01/7, URBROJ: 511-01-300-22-491 od 28.02.2022. godine, Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske, u Pučkom otvorenom učilištu Ogulin od 01. do 31.03.2022. godine način rada je organiziran kako slijedi:
– strogo pridržavanje protuepidemijskih mjera prilikom održavanja radionica, dječjih igraonica i pružanja zabavnih i rekreacijskih usluga u zatvorenima prostorima (rođendaonice, zabavni i obiteljski parkovi i sl.)
– održavanje amaterskih kulturno umjetničkih izvedbi, programa i manifestacija dopušteno je i strogo pridržavanje propisanih epidemioloških mjera i posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, s time da je za održavanje izvedbi, programa i manifestacija u zatvorenim prostorima uvjet da svi prisutni ( izvođači, gledatelji i dr.) posjeduju EU digitalne COVID potvrde
– konferencije i kongresi mogu se održavati samo ako svi prisutni posjeduju EU digitalne COVID potvrde i uz korištenje medicinskih maski ili maski za lice te pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera i posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda javno zdravstvo, a osobito održavanja fizičke distance
– sportska natjecanja i treninzi mogu se održavati samo bez gledatelja i uz prisustvo gledatelja samo ako svi posjeduju EU digitalne COVID potvrde, a u zatvorenim prostorima će gledatelje, osim EU digitalnih COVID potvrda, morati koristiti i medicinske maske ili maske za lice.
– auto škole teorijski dio mogu održavati samo online ili na drugi način za održavanje kontakata na daljinu (…)
– obvezno korištenje medicinskih maski ili maski za lice na umjetničkim izvedbama i programima (osim za izvoditelje) koji se održavaju u zatvorenim prostorima.
Cjeloviti tekst gore navedene Odluke možete pronaći na https://www.koronavirus.hr/…/Odluka_okupljanja_7….
Za sve korisnike poslovnih prostora i zaposlenike uz navedeno i dalje su na snazi ranije mjere:
– Prilikom provedbe aktivnosti dostaviti na uvid COVID potvrdu ukoliko je propisano.
– Obvezno nošenje zaštitnih maski na pravilan način za cijelo vrijeme provedbe svih programa i aktivnosti. Zaštitna maska mora prekrivati nos i usta.
– Obvezno dezinficiranje ruku sredstvima postavljenim na ulazu u objekt.
– Obvezno dezinficiranje obuće na dezinfekcijskim barijerama na ulazu u objekt.
– Obvezno poštivanje propisane udaljenosti.
– Obvezno poštivanje i svih ostalih mjera navedenih u Odluci Stožera Civilne zaštite koja je na snazi.
– Pučko otvoreno učilište Ogulin zadržava pravo prekinuti provedbu programa ili aktivnosti ukoliko se provoditelj ne pridržava mjera na snazi.
– Ukoliko ste u izolaciji ili samoizolaciji, ne izlazite van i ne ugrožavajte sebe i druge.
– Ukoliko nije moguće pridržavanje navedenih mjera Pučko otvoreno učilište Ogulin će zadržava pravo obustave provedbe istih u prostora Učilišta te ukoliko je moguće iste održavati online putem.
Kao poslodavac Pučko otvoreno učilište Ogulin obvezno je kako slijedi:
– zabraniti dolazak na radna mjesta radnicima koji imaju povišenu tjelesnu temperaturu i smetnje s dišnim organima, a posebno suhi kašalj i kratki dah
– smanjiti fizički kontakt između zaposlenika, kad god je to moguće uvesti klizno radno vrijeme, gdje je to moguće organizirati rad u smjenama, odnosno skupinama, gdje je to moguće
– smanjiti broj fizičkih sastanaka na najmanju moguću mjeru
– redovito provjetravati prostore u kojima radnici borave i zadržavaju se.
Ujedno molimo Vas ukoliko ste korisnik prostora POU Ogulin da sve svoje stručne suradnike i korisnike programa upoznate s mjerama i zamolite za poštivanje i provođenje istih.
Za sve upite stojimo na raspolaganju putem kontakt broja +385 47 522 257 i elektronske adrese pouogulin@ogulin.hr.
Poštujmo ostale upute struke, odluke Vlade RH i Stožera.
Čuvajmo jedni druge.

Detalji događaja

Datum 1. ožujka 2022 @ 12:00 - 31. ožujka 2022 @ 00:00
Vrijeme: 12:00 - 00:00
Mjesto održavanja: Pučko otvoreno učilište Ogulin
Adresa: Pučko otvoreno učilište Ogulin
Skip to content