Pučko otvoreno učilište Ogulin.

Možda Vam se svidi

Image Alt

OSTANI DOMA – OSTANI S POU Ogulin

  /  OSTANI DOMA – OSTANI S POU Ogulin
Loading Događanja
  • Ovaj događaj je prošao.

OSTANI DOMA – OSTANI S POU Ogulin

Obrazovanje, umjetnost i kultura uvijek su bili svojevrsno društveno cjepivo, koje višestruko povoljno djeluje na zdravlje i vitalnost zajednice. Socijalno su isključeni oni pojedinci koji nisu u mogućnosti sudjelovati u normalnim (uobičajenim) aktivnostima društva kojemu pripadaju, zbog čimbenika koji su izvan njihove kontrole što je u današnjem slučaju pandemija koronavirusa na svjetskoj razini.

 

Kako bi umanjili socijalnu isključenost no i nastavili s obrazovnim i kulturnim programima Pučko otvoreno učilište Ogulin za vrijeme trajanja mjera prevencije širenja koronavirusa provest će niz online aktivnosti koje će uključivati sadržaje:

  1. Centar za tehničku kulturu Ogulin ponedjeljkom
  2. Kino klub POU Ogulin utorkom
  3. EDO Eko kutak srijedom
  4. Glazbeni kutak četvrtkom
  5. Spikeraj petkom
  6. Plesna škola subotom
  7. Kazalište nedjeljom

 

Sve sadržaje pripremat će stručni suradnici POU Ogulin. Planirani program podložan je izmjenama o kojima ćemo pravovremeno obavijestiti. Sadržaj će se najavljivati i objavljivati u događaju te na službenim stranicama organizatora, stručnih suradnika i lokalnih medija. Kampanja započinje u nedjelju 29. ožujka 2020. godine s početkom u 20:00 sati. Nadamo se da ćete dok ste doma ostati s nama. Sadržaj će se objavljivati na službenom Youtube kanalu  

Pučkog otvorenog učilišta Ogulin https://www.youtube.com/channel/UCM6SUtLZk_h_YDsSiKa5Dag.

te putem društvenih mreža https://www.facebook.com/pouogulin/ i https://www.instagram.com/pucko_otvoreno_uciliste_ogulin. Ako je moguće ovdje umjesto linkova staviti ikone. Sve prijedloge, ukoliko se i vi želite uključiti u kampanju, te upite slobodno možete uputiti i putem elektronske pošte na adresu pouogulin@ogulin.hr.

 

Ujedno, molimo sve da se pridržavaju naputaka Vlade RH, Stožera za civilnu zaštitu RH i Grada Ogulina a u cilju prevencije širenja koronavirusa (COVID-19).

Detalji događaja

Datum 25. travnja - 1. lipnja
Vrijeme: -
Mjesto održavanja: Pučko otvoreno učilište Ogulin
Adresa: Pučko otvoreno učilište Ogulin