Pučko otvoreno učilište Ogulin.

Možda Vam se svidi

Program osposobljavanja za poslove uzgajivača i prerađivača ljekovitog, aromatičnog i začinskog bilja

Image Alt

Obrazovanje

  /  Poljoprivreda, prehrana i veterina  /  Program osposobljavanja za poslove uzgajivača i prerađivača ljekovitog, aromatičnog i začinskog bilja

Program osposobljavanja za poslove uzgajivača i prerađivača ljekovitog, aromatičnog i začinskog bilja

3691.91kn
Reviews:

O edukaciji

O edukaciji

osposobljavanje

160 sati

U program osposobljavanja za poslove uzgajivača i prerađivača  ljekovitog, aromatičnog i začinskog bilja može se upisati osoba s:

– najmanje završenom osnovnom školom
– navršenih 18 godina
– liječničkim uvjerenjem o zdravstvenoj sposobnosti za poslove uzgajivača i prerađivača  ljekovitog, aromatičnog i začinskog bilja.
Kompetencije koje polaznik stječe završetkom programa

1. Definirati  gospodarski značaj uzgoja i prerade začinskog, aromatičnog i ljekovitog bilja.

2. Razlikovati vrste, svojstva i primjenu začinskog, aromatičnog i ljekovitog bilja.
3. Odabrati i primijeniti odgovarajuće postupke u uzgoju, berbi te preradi  začinskog, aromatičnog i ljekovitog bilja.
4. Provoditi odgovarajuće agrotehničke mjere i zahvate u uzgoju, ishrani i njezi bilja.
5. Prepoznati simptome bolesti bilja te primijeniti odgovarajuće mjere i sredstva za suzbijanje bolesti, štetnika i korova.
6. Pripremiti i koristiti pribor, opremu i uređaje za uzgoj i preradu začinskog, aromatičnog i ljekovitog bilja na pravilan i siguran način.
7. Primijeniti odgovarajuće mjere i zaštitna sredstva u skladu s propisima zaštite na radu te provoditi pravilne postupke u slučaju požara i pružanja osnovne prve pomoći.

Members

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

Total number of students in course:

Skip to content